Kwaliteit

Door BUSINESSRA op dinsdag 10 april 2018 10:00 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 1.223

Dit is even een ander verhaal dan normaal, wil ik als eerst even melden.

Ik ben sinds vrijdag actief geworden op deze blog pagina en merk dat het hier meteen om groot publiek gaat. Ik had zelf eerst eigenlijk niet heel veel mensen verwacht, waardoor ik eerst wou gaan experimenteren en kijken wat ik het beste kon doen, maar toen kwamen er onverwacht een paar duizend mensen mijn teksten lezen. Dit was dus niet helemaal gepland, met als vervolg dat de kwaliteit zeer erg achterloopt op het publiek en dus verder moet worden verhoogd.
Aangezien ik zelf nog gewoon school heb en werk buiten school (Ja, ik ben nog niet heel oud), kan ik niet zomaar elke dag een paar uur in de verhalen steken. Zo merkte ik ook zelf dat de verhalen van nog mindere kwaliteit werden iedere dag weer. Daar wil ik dus graag verandering in brengen.
Ik ga eerst beginnen met zelf meer tijd er in steken en de tips die ik van jullie allemaal heb gekregen er ook daadwerkelijk in te verwerken. Dit ga ik eerst een tijdje uittesten en zodra dit niet helemaal goed gaat, gaan we opzoek naar een volgende stap.

Dit wou ik graag even aan jullie melden, omdat ik zelf ook merkten dat het niet helemaal de kwaliteit was die ik wou, maar toch wel gewoon wil doen wat ik zelf leuk vind. Buiten dit wil ik jullie ook allemaal bedanken, want dit is niet normaal hoeveel het de eerste paar dagen al bekeken is. Ook zijn er dagelijks enorm veel mensen die gewoon iedere keer weer terugkeren. Dit is super mooi om te zien.
Ik hoop jullie weer het volgende verhaal te zien met dan beter kwaliteit.

BUSINESSRA!

Volgende: Reviews 10-04 Reviews
Volgende: De wereld zonder stroom?! 10-04 De wereld zonder stroom?!

Reacties


Door Tweakers user Kaalus, dinsdag 10 april 2018 10:40

Je kan de kwaliteit in elk geval verbeteren door niet de gehele pagina wit te maken, zoals ie nu is doet het pijn aan mijn ogen...

Door Tweakers user BUSINESSRA, dinsdag 10 april 2018 10:53

Ahh... Dat is iedere zijn mening, maar ik zal kijken of ik daar iets aan kan doen zodat het wel mooi blijft

Door Tweakers user iDog, dinsdag 10 april 2018 11:35

De beste tip die ik je kan geven is om je tekst nog een paar keer na te lezen voordat je hem opslaat. "Kwalitiet", "als vervolg", "ik zelf ook merkten", "beter kwaliteit". Is totaal niet lullig bedoeld, maar doe er je voordeel mee. Het is veel fijner lezen als er weinig tot geen fouten in staan. Voor de rest vooral doorgaan !


Door Tweakers user shadvet, dinsdag 10 april 2018 16:12

Dat je aan een blog begint wil niet zeggen dat je verplicht bent om elke dag of elke paar dagen iets te posten. Zoals je zelf aan geeft: Kwaliteit, niet kwantiteit!

Succes!

Door Tweakers user Frozen, dinsdag 10 april 2018 16:56

Het zijn voordal de verdiepende blogs die aanslaan. Waarom Nvidia beter zou zijn dan AMD bijvoorbeeld, en dan niet alleen met meningen, maar verdiept met bijvoorbeeld bepaalde technologieŽn.

Succes!

Door Tweakers user Jelle Brolnir, woensdag 11 april 2018 10:31

Als de kwaliteit omhoog moet, zou ik het persoonlijk waarderen als je "wilde" in plaats van "wou" zou gebruiken. Het is allebei goed, wou is echter zo informeel.

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)